2017. már 01.

Online marketing, social media, kampányok

írta: formiles
Online marketing, social media, kampányok

Minden, amivel a monitor előtt ülőket, okostelefont nyomkodókat vagy tabletet nézegetőket el lehet érni. Te elmondod, mi szeretnél, a világháló és a social felületek pedig mindent megoldanak helyetted. No persze egy kicsit szakembernek is ott kell lennie a háttérben, hogy ne kuszálódjanak össze a szálak.

Online marketing
Az online marketing világában nem elég egyszerűen egy weboldallal részt venni. Tervekre, akciókra, hirdetésekre, aktív jelenlétre van szükség ahhoz, hogy egy szép, komplett egységet alkotva az adott cég és a tevékenysége bekerülhessen a köztudatba. Ennek az alapja egy hosszú beszélgetés tervekről, múltról, jelenről és jövőről, hogy össze lehessen rakni a vállalkozás online jelenlétét. 

letoltes_1.png

Social media
Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn. Satöbbi. A helyek, ahol már rég nem csak a kockuló fiatalok lógnak. Ezeknek a közösségi oldalaknak - megfelelő módszereket alkalmazva - hatalmas tömegmozgató ereje van. Egy rövid kampány, egy hosszútávú terv, napi posztok, friss fotók, videók és szövegek. Ez kell a megfelelő social media használathoz. 

Szólj hozzá