2017. már 01.

Szövegírás

írta: formiles
Szövegírás

Ha megvan az ötlet, csak nem elég jó a szöveg. Ha olyan tartalom kell egy hirdetéshez, ami megragadja a figyelmet. Ha pont a megfelelő néhány mondat hiányzik a weboldaladhoz vagy a hírlevélhez. Ha bemutatnád vállalkozásodat, de nem áll össze a mondanivaló.

Egy vállalkozás alapja, hogy amit bármilyen módon és bárhol közzéteszünk szöveges formában, az ne csupán stilisztikailag és formailag legyen rendben, de figyelemfelkeltő, igényes és érdekes legyen. 

Weboldal szövegezés
Az online felület egy cég lelke. A potenciális vevők vagy szolgáltatást igénybe vevők nagy része ezen a platformon tájékozódik először. Ezért fontos, hogy az itt megjelenő szöveg és bemutatkozás tökéletes legyen. Legyen szó néhány mondatról vagy cégtörténetről, új szöveg írásáról vagy frissítésről.

Hirdetés, hírlevél
Ha promóznád a cégedet, kézenfekvő a hirdetések és hírlevelek létrehozása. Azonban ehhez is elengedhetetlen az ütős és figyelemfelkeltő szöveg, legyen szó akár egy konkrét termék, akár a cég promóciójáról. 

hirlevel.jpg

Beszédek, szövegek
Ha sajtótéjékoztatót hív össze az ember, ott bizony meg kell szólalni. A sablonos "Köszöntjük Önöket" és "Köszönjük a figyelmet!" nem feltétlenül felvillanyozó egy ilyen eseményen, ide egy kicsit több kell. 

Szólj hozzá